A Travellerspoint blog

Jobbára a vízről

Nos tehát most a vízről és a napfényről osztanék meg fotókat. A víz és a napfény olyan dolgok, amik módfelett szoktak nekem hiányozni a budapesti télben, és ezek miatt hajlandó vagyok utazni, végső soron mint a gólyák. Arról nem is beszélve, hogy másról nem is nagyon van képem, mert 3 napig tartottam magam a terveimhez, miszerint napszemüvegben ülök a parton és nézek, miközben majd magától elmúlik a decemberben kifejlődött köhögésem (így is lett). Tehát miután az első félnapot átaludtam, elindultam felfedezni egyrészt a reptérre közlekedő 16-os helyijárat megállóját, másrészt a kikötőt mint a lakhatáshoz legközelebbi víz.

F_nyk_p_1672.jpgF_nyk_p_1725.jpgF_nyk_p_1694.jpg

Másnap viszont hosszú sétát tettem a templom-piac-stadion-páva-putrik-láp útvonalon. Putrikat csak véletlenül találtam, mint mindig, amúgy pedig, hogy a kortárs költővel fejezzem ki magam "hosszú vonatsíneken kóboroltam tovább". Saját meglátásom szerint a lápban, de a férjem szerint az lagúna.

F_nyk_p_1723.jpgF_nyk_p_1722.jpg

De ezen legalább látszik, hogy tűz a nap.

F_nyk_p_1718.jpg

Koraesti programom az volt, hogy ugyanezt ülve tettem. Új ridikülömbe (állítólag horgásztáska, hát nekem mindegy), azon kívül pedig édesanyámtól szemüvegtok céljára kapott kínai bokazokniba bujtatott Sagressel szemléltem meg a naplementét.

F_nyk_p_1731.jpgF_nyk_p_1732.jpg

Miközben a fejem felett szálltak a repülők (amik élőben ennél sokkal nagyobbnak, úgy is mondhatnám, hogy kurva nagynak látszottak).

F_nyk_p_1729.jpg

Posted by illaberec 02:45

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint