A Travellerspoint blog

Összevont sporttudósítás

Természetesen terepen lévő külföldi sporttudósítóként viselkedtem Portoban amellett, hogy ridikülös túlélő is voltam.
Ezért elmentem és meglátogattam a stadiont is. A könyvesboltban is csak egy hajszál választott el attól, hogy megvegyem a stadionépítés folyamatát feldolgozó fotóalbumot leértékelve (konkrétan 5 kilós volt és méreteit tekintve nem passzolt a Ryanair poggyászszabályiba sem, így ettől -okosan- eltekintettem).

F_nyk_p_1652.jpgF_nyk_p_1651.jpgF_nyk_p_1647.jpg

Kissé előrefutván az eseményekben megemlítem, hogy később a faroi pályát is megnéztem, bár ez nem volt tervbe véve, de isten útjai kifürkészhetetlenek (éppen a piacra igyekeztem, mert meg kellett válnom drapp színű ridikülömtől elhasználódás miatt, viszont anélkül meztelennek éreztem magam, nem is beszélve a ridikülös túlélő imidzsemről, így hát vettem egyet) és éppen a piac mellett van a stadion, hogy hogy nem. Ott legeltek a gólyák is.

F_nyk_p_1711.jpg90_F_nyk_p_1712.jpg90_F_nyk_p_1713.jpg

Ugyancsak Faroban történt, hogy azon gondolkodtam, hol ebédeljek levest sörrel, és az a kis étkezde, amelynek egy véres fejű bokszoló volt az étlapján a vendégcsalogató, szimpatikus lett. Itt történt, hogy közvetlenül a kávé után felhangzott a Közeli helyeken a Biknitől, egyben kiderült, hogy Fehér Miki-évforduló van. Ennek mindannyian megörültünk, egyben el is szomorodtunk, majd meghívtak sörre. A hely egyébként a (világbajnok) bokszolóé, és a neje volt a pincér (mint később megtudtam).

F_nyk_p_1689.jpg

Balra tekintve (jobbra a víz volt) a főtérre lehetett látni, konkrétan egy táblára, amely a legfontosabb dolgokat írta ki, egyrészt a hőmérsékletet, másrészt a benzinárakat, majd harmadrészt a tabellát.

large_F_nyk_p_1726.jpg

Nem mintha különösebben büszke lennék lassú észjárásomra, de el kell mondanom, Milanóból Portoba repülve azt gondoltam magamban: ez már biztos Portugália, úristen, mennyi focipálya... te jó ég... különböző nagyságúak... és egyre nagyobbak... ja, nem, leszállunk.
Ez milyen rossz már :))))

Posted by illaberec 07:56

Email this entryFacebookStumbleUpon

Table of contents

Be the first to comment on this entry.

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Join Travellerspoint